Project realisatie

In de afgelopen jaren heeft Bertha010 met plezier en trots vele ondernemingen, zoals winkels, kantoren en horecabedrijven geholpen bij hun inrichting.  

U kunt bij ons terecht voor een volledige inrichting of restyling, inclusief advies en begeleiding. Het verschil wat wij maken in vergelijking tot andere, is dat u als klant voorop staat en niet de stylist.

Wij nemen de tijd om u als de klant te leren kennen, om zo samen tot een uitgebalanceerd en transparant plan van aanpak te komen. Hierbij vinden wij het belangrijk om naast u ideeen en wensen, te weten wat de geschiedenis is van het pand en het bedrijf, welke mensen er werken en waar ze voor staan. Thema's die wij graag laten terug komen in de inrichting. 

Onze kracht is dat wij veel meubilair zelf ontwerpen en vervaardigen, zodat veel mogelijk is. Er is een groot aanbod van vakkundig op maat gemaakte tafels, keukenmeubels, toonbanken en kasten. Daarnaast hebben wij een groot aanbod van stoelen en lampen, aangevuld met unieke items en accessesoires.

De nadruk ligt bij ons op een eigenwijze, authentieke inrichting en stoer, die niet alleen sfeervol is, maar zeker ook functioneel en duurzaam. Zo zijn onze meubels 100% horecaproof. 

Kom langs bij onze showroom voor meer informatie en/of nodig ons vrijblijvend uit bij uw bedrijf voor advies op maat. 

Hieronder een kleine greep uit projecten die wij afgelopen periode opgeleverd hebben. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren