In de afgelopen jaren heeft Bertha010 met plezier en trots vele ondernemingen, zoals winkels, kantoren en horecabedrijven geholpen bij hun inrichting.  Ook worden wij regelmatig gevraagd door particulieren om mee te denken met hun inrichting en deze te stylen. 

U kunt bij ons terecht voor een volledige inrichting of restyling, inclusief advies en begeleiding. Het verschil wat wij maken in vergelijking tot andere, is dat u als klant voorop staat en niet de stylist.

Wij nemen de tijd om u als de klant te leren kennen, om zo samen tot een uitgebalanceerd en transparant plan van aanpak te komen. Hierbij vinden wij het belangrijk om naast uw ideeën en wensen, te weten wat de geschiedenis is van het pand en/of het bedrijf, welke mensen er wonen of werken en waar ze voor staan. Thema's die wij graag laten terug komen in de inrichting. 

Onze kracht is dat wij veel meubilair zelf ontwerpen en vervaardigen, zodat veel mogelijk is. Er is een groot aanbod van vakkundig op maat gemaakte tafels, keukenmeubels, toonbanken en kasten. Daarnaast hebben wij een groot aanbod van stoelen en lampen, aangevuld met unieke items en accessoires.

De nadruk ligt bij ons op een eigenwijze, authentieke inrichting en stoer, die niet alleen sfeervol is, maar zeker ook functioneel en duurzaam. Zo zijn onze meubels 100% horecaproof. 

Kom langs bij onze showroom voor meer informatie en/of nodig ons vrijblijvend uit bij uw bedrijf of thuis voor advies op maat. 

Hieronder een kleine greep uit projecten die wij afgelopen periode opgeleverd hebben. 

Heeft u vragen,dan kunt u altijd contact met ons opnemen, klik hier om het contcatformulier in te vullen.

E: Bertha010@live.nl  T: 06-52406189  T: 06-20024048

© 2013 - 2024 Te koop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel