4.7 van de 5 Sterren (19 recensies)

Hans Bartels:

"Heel mooie spullen". 

John Borsboom:

"Je hebt een droombeeld over de ideale werkplek, in een ruimte waar je je ook prima kunt ontspannen, met vrienden, familie of alleen. In de sfeer van je favoriete café. Met stijlvolle, solide en fraaie meubels. Maar hoe realiseer je dat? Bel Danny en Danielle, schets goed waar je naar op zoek bent. Spar een paar avondjes met ze en laat ze daarna hun gang gaan. Niet veel later heb je de droomplek voor werk en ontspanning. Met fraaie meubels en passende accessoires. Top! "

Alfons Zoon:

"Gezellige winkel met leuke industriele spullen. Ook eigen ideeën kunnen daar verwezenlijkt worden".

Lotte Strijbos:

"Mooie meubels en prularie!! Alleen moeilijk te vinden, wij hadden het bord niet gezien. Maar eenmaal binnen waren we dit snel vergeten".

W B:

"Mooi kast van Strafor gekocht. Prachtige dossier klepkast. Leuke onverwachte plek waarbij van robuust maatwerk meubels tot authentieke juweeltjes als deze kast van Strafor te krijgen is. Aanrader, Danny en Daniëlle dank voor de koffie en hulp. Tot de volgende keer". 

Linda Forrer:

"Leuke unieke spulletjes die echt vintage zijn! Niet de een-haps-worst die je tegenwoordig in iedere winkel tegenkomt. Een aanrader!"

Melinda Lorincz:

"Onwijs leuk. Ik ga hier zeker wat bestellen".

Leo Hoogendijk:

"Leuke shop met veel industrieel spul. Ligt een beetje verborgen maar als je het eenmaal gevonden hebt leuk om een uurtje rond te snuffelen. Ook mogelijk om meubels op maat te laten maken. Keuze wisselt sterk dus regelmatig terugkomen. Je vindt hier echt nog spulletjes die je niet vaak tegen komt. Prijzen zijn redelijk. Er zit wat te duur spul bij maar er zijn ook zat koopjes te vinden". .

Maarten de Wilde:

"Geweldige service, super vriendelijke mensen en geweldige woonitems".

Klik hier om zelf een recensie te schrijven op Google

© 2013 - 2024 Te koop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel